Salesforce

Integratie met Salesforce stelt gebruikers in staat om in bedrijven en contacten te zoeken naar de gegevens van de beller. Zodra deze gevonden zijn, kunnen de contactgegevens snel worden weergeven op het scherm.
Klik op de video om de demonstratie te bekijken.
Go Integrator DB stelt gebruikers in staat om te integreren met contacten vanuit SalesForce. Wanneer geconfigureerd, worden oproepen uitgevoerd vanuit SalesForce ofwel door te klikken op de ingestelde hyperlinks, of door de drukken op de belknop naast de bewerkbare telefoonvelden.
Tijdens een gesprek, als de opgeroepen of oproepende partij’s details in de Salesforce contacten databank zijn, dan zal dit worden gedetecteerd en zal een Salesforce knop verschijnen wanneer hierop gedrukt wordt zal de geassocieerde contact record verschijnen.
Met behulp van het Adresboek, zal de Salesforce contacten databank worden doorzocht en resultaten getoond. Gebruikers kunnen vervolgens een contactpersoon selecteren en het record bekijken of rechtstreeks bellen met behulp van de muis.
Ten slotte, het Belgeschiedenis venster bevat de contactgegevens van Salesforce en kan ook worden gebruikt om te contactpersoon te tonen of rechtstreeks te bellen.