Sage 50 Accounts

Integratie met Sage Line 50 stelt gebruikers in staat om in bedrijven en contacten te zoeken naar de gegevens van de beller. Zodra deze gevonden zijn, kunnen de contactgegevens snel worden weergeven op het scherm.

Klik op de video om de demonstratie te bekijken.

Go Integrator CRM stelt gebruikers in staat om te integreren met contacten vanuit Sage Line 50. Wanneer ingesteld, wordt bellen vanuit Sage Line 50 uitgevoerd door ofwel door gebruik van Sage Line 50’s ingebouwd TAPI functie of door het toevoegen van knoppen met gebruik van Go Integrator CRM.

Tijdens een gesprek, als de opgeroepen of oproepende partij’s details in de Sage Line 50 contacten databank zijn, dan zal dit worden gedetecteerd en zal een Sage Line 50 knop verschijnen wanneer hierop gedrukt wordt zal de geassocieerde contact record verschijnen.

Met behulp van het Adresboek, zal de Sage Line 50 contacten databank worden doorzocht en resultaten getoond. Gebruikers kunnen vervolgens een contactpersoon selecteren en het record bekijken of rechtstreeks bellen met behulp van de muis.

Ten slotte, het Belgeschiedenis venster bevat de contactgegevens van Sage Line 50 en kan ook worden gebruikt om te contactpersoon te tonen of rechtstreeks te bellen.

 

<object style=”height: 390px; width: 640px”><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/opbLwiIkd5o?version=3&feature=player_embedded”><param name=”allowFullScreen” value=”true”><param name=”allowScriptAccess” value=”always”><embed src=”http://www.youtube.com/v/opbLwiIkd5o?version=3&feature=player_embedded” type=”application/x-shockwave-flash” allowfullscreen=”true” allowScriptAccess=”always” width=”640″ height=”360″></object>