Microsoft Access

Integratie met Microsoft Access stelt gebruikers in staat om in bedrijven en contacten te zoeken naar de gegevens van de beller. Zodra deze gevonden zijn, kunnen de contactgegevens snel worden weergeven op het scherm.

Klik op de video om de demonstratie te bekijken.

Go Integrator CRM stelt gebruikers in staat om te integreren met contacten vanuit Microsoft Access. Oproepen worden uitgevoerd vanuit Microsoft Access door ofwel klembord bellen, of door de databank beheerder toe te voegen belknoppen met behulp van de instructies in Go Integrator CRM.

Tijdens een gesprek, als de opgeroepen of oproepende partij’s details in de Microsoft Access contacten databank zijn, dan zal dit worden gedetecteerd en zal een Microsoft Access knop verschijnen wanneer hierop gedrukt wordt zal de geassocieerde contact record verschijnen.

Met behulp van het Adresboek, zal de Microsoft Access contacten databank worden doorzocht en resultaten getoond. Gebruikers kunnen vervolgens een contactpersoon selecteren en het record bekijken of rechtstreeks bellen met behulp van de muis.

Ten slotte, het Belgeschiedenis venster bevat de contactgegevens van Microsoft Access en kan ook worden gebruikt om te contactpersoon te tonen of rechtstreeks te bellen.