Maximizer

Integratie met Maximizer stelt gebruikers in staat om in bedrijven en contacten te zoeken naar de gegevens van de beller. Zodra deze gevonden zijn, kunnen de contactgegevens snel worden weergeven op het scherm.Klik op de video om de demonstratie te bekijken.

Go Integrator CRM stelt gebruikers in staat om te integreren met contacten vanuit Maximizer. Wanneer ingesteld, wordt bellen vanuit Maximizer uitgevoerd door ofwel door gebruik van Maximizer’s ingebouwd TAPI functie of door het toevoegen van knoppen met gebruik van Go Integrator CRM.Tijdens een gesprek, als de opgeroepen of oproepende partij‚Äôs details in de Maximizer contacten databank zijn, dan zal dit worden gedetecteerd en zal een Maximizer knop verschijnen wanneer hierop gedrukt wordt zal de geassocieerde contact record verschijnen.

Met behulp van het Adresboek, zal de Maximizer contacten databank worden doorzocht en resultaten getoond. Gebruikers kunnen vervolgens een contactpersoon selecteren en het record bekijken of rechtstreeks bellen met behulp van de muis.

Ten slotte, het Belgeschiedenis venster bevat de contactgegevens van Maximizer en kan ook worden gebruikt om te contactpersoon te tonen of rechtstreeks te bellen.