Lotus Notes

Integratie met Lotus Notes stelt gebruikers in staat om in bedrijven en contacten te zoeken naar de gegevens van de beller. Zodra deze gevonden zijn, kunnen de contactgegevens snel worden weergeven op het scherm.

Klik op de video om de demonstratie te bekijken.
Go Integrator CRM stelt gebruikers in staat om te integreren met contacten vanuit Lotus Notes. Oproepen worden uitgevoerd vanuit Lotus Notes ofwel door klembord bellen, of door de beheerder toe te voegen belknoppen met behulp van de instructies in Go Integrator CRM.

Tijdens een gesprek, als de opgeroepen of oproepende partij’s details in de Lotus Notes contacten databank zijn, dan zal dit worden gedetecteerd en zal een Lotus Notes knop verschijnen wanneer hierop gedrukt wordt zal de geassocieerde contact record verschijnen.

Met behulp van het Adresboek, zal de Lotus Notes contacten databank worden doorzocht en resultaten getoond. Gebruikers kunnen vervolgens een contactpersoon selecteren en het record bekijken of rechtstreeks bellen met behulp van de muis.

Ten slotte, het Belgeschiedenis venster bevat de contactgegevens van Lotus Notes en kan ook worden gebruikt om te contactpersoon te tonen of rechtstreeks te bellen.