GoldMine

Integratie met GoldMine stelt gebruikers in staat om in bedrijven en contacten te zoeken naar de gegevens van de beller. Zodra deze gevonden zijn, kunnen de contactgegevens snel worden weergeven op het scherm.Klik op de video om de demonstratie te bekijken.
Go Integrator CRM stelt gebruikers in staat om te integreren met contacten vanuit GoldMine. Wanneer ingesteld, wordt bellen vanuit GoldMine uitgevoerd door ofwel door gebruik van GoldMine’s ingebouwd TAPI functie of door het toevoegen van knoppen met gebruik van Go Integrator CRM.Tijdens een gesprek, als de opgeroepen of oproepende partij‚Äôs details in de GoldMine contacten databank zijn, dan zal dit worden gedetecteerd en zal een GoldMine Knop verschijnen wanneer hierop gedrukt wordt zal de geassocieerde contact record verschijnen.Met behulp van het Adresboek, zal de GoldMine contacten databank worden doorzocht en resultaten getoond. Gebruikers kunnen vervolgens een contactpersoon selecteren en het record bekijken of rechtstreeks bellen met behulp van de muis.

Ten slotte, het Belgeschiedenis venster bevat de contactgegevens van GoldMine en kan ook worden gebruikt om te contactpersoon te tonen of rechtstreeks te bellen.